Web d'ASOCAIRE
Calculi les seves embargaments Sobre nosaltres Per què aquest servei ? Consideracions Manual d'embargaments Contacte
Web d'ASOCAIRE
Hem utilitzat un sistema automàtic per a traduir aquesta pàgina. Per això, és possible que contingui imprecisions o errors gramaticals.
Preguem les seves disculpes. El nostre objectiu és que aquest text li resulti llegible i útil. Moltes gràcies.
Text actualitzat el 16 de febrer de 2024
Menú
Menú
Web d'ASOCAIRE
Hem utilitzat un sistema automàtic per a traduir aquesta pàgina. Per això, és possible que contingui imprecisions o errors gramaticals.
Preguem les seves disculpes. El nostre objectiu és que aquest text li resulti llegible i útil. Moltes gràcies.
Text actualitzat el 16 de febrer de 2024
SELECCIONI LA LLENGUA DESITJADA:
Castellano - Català - Euskara - Galego - Valencià - Mallorquí - Asturianu - Occitan - Aranés

El nostre objectiu


Recuperar embargaments de salaris


La nostra MISSIÓ, com experimentats en la lluita per aixecar embargaments de salaris, executats indegudament sobre la seva Nòmina, o sobre la seva Compte Corrent bancària, volem posar aquesta experiència a disposició d'aquelles persones que es trobin patint aquests atropellaments.

Per a això, ens vam marcar com OBJECTIU el auspiciar i promoure el desenvolupament d'una pàgina web, per mitjà de la qual poder prestar ajuda a qualsevol persona , facilitant un diagnòstic precís que li permeti formar-se criteri per lluitar i aconseguir la recuperació de les quantitats que estiguin embargant les seves percepcions salarials (nòmines, pensions o un altre tipus d'havers) i ho facin superant els marges protectors que per a ells marca la llei.

La definició de la nostra activitat, l'hem sintetitzat sota el següent LEMA:

NO VOLEM LIMITAR-NOS A GESTIONAR EL SEU PROBLEMA . ANEM A TREBALLAR PER RESOLENT.
I TOT AIXÒ AMB CARÀCTER ABSOLUTAMENT GRATUÏT.

El nostre servei està sustentat per la PLATAFORMA AyG, suportada pels tres fonaments següents, els quals contribueixen , a més, a modelar la seva denominació:
**Personalitat JURÍDICA** La que li aporta el nostre mentor ASOCAIRE - Associació Independent per Recuperar Embargaments de Salaris.
**Capacitat OPERATIVA** Que li presta la nostra pàgina web ysinembargo.org, a través de la qual li brindem accés a aquest servei.
**EFECTIVITAT** Aquesta idea ha servit de base per dissenyar el Projecte GreDosS (retroacrónimo de "Gestió per a la Recuperació de Embargaments de Sous i Salaris") en el qual es desenvolupen les hipòtesis i càlculs necessaris per arribar al diagnòstic final.

El nostre servei està obert a qualsevol persona, però volem posar especial èmfasi en el suport als jubilats i aturats pel fet de tractar-se d' dos col·lectius que han de considerar-se socialment com més sensibles, indefensos i en precari i, per tant, susceptibles de convertir-se en els principals usuaris d'aquesta eina.
I també per la circumstància que la nostra experiència se centra principalment en haver aconseguit la anul·lació d'embargaments executats sobre pensions i prestacions de l'atur.
Encara que això , tot i ser important, no suposa que deixem de prestar atenció a cap altre usuari que es trobi en altres circumstàncies.
Li volem anticipar nostre agraïment per la seva participació.
Amb ella, a més de beneficiar- Vd., està potenciant la nostra capacitat per ajudar altres persones.